Wie ben ik

Mijn naam is Marije Veenstra – van Baal.

Trainer / coach voor docenten / counsellor psycholoog / docent

Enthousiast, betrokken, oplossingsgericht, duidelijk, communicatief, maak makkelijk contact, analytisch, groot leervermogen en didactisch sterk zijn woorden die mij als persoon omschrijven.

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ben in het bezit van de basisaantekening Psychodiagnostiek (kwaliteitskeurmerk van het NIP). Daarnaast heb ik mijn eerstegraads leraren bevoegdheid maatschappijleer behaald. Recentelijk heb ik mijn opleiding tot Counsellor Psycholoog afgerond.

Een jaar of twintig ben ik als docent werkzaam geweest in het onderwijs  (maatschappijleer, geschiedenis en Nederlands), ook heb ik in het onderwijs gewerkt als zorgco√∂rdinator en als coach voor leerlingen en docenten. Tijdens mijn werk in het onderwijs heb ik ook mijn Master Special Educationel Needs behaald. Vanuit deze werkervaringen en opleidingen ben ik mij de laatste jaren gaan richten op het trainen en coachen van docenten.

Opleidingen

Master Psychologie
Master Docent Maatschappijleer
Master Special Educationeel Needs
Counselling Psychologie
Stresscounselling
Cogmed Coach

Ik ben ook oprichter van Revision Counselling waar ik mensen begeleid om beter om te gaan met stress, piekeren en negatieve gevoelens. Met als doel om weer met een positief en goed gevoel door het leven te gaan. Zie www.revisioncounselling.nl voor meer informatie