Maandagmiddag

Start de week goed bij ABC-Studiesucces!

Heb je moeite met plannen? Moeite met het overzicht houden? Vind je het moeilijk om aan de slag te gaan of weet je niet hoe je het aan moet pakken? Kom dan op maandagmiddag naar ABC-Studiesucces en ga aan de slag met je planning en maak een begin met je schoolwerk. Je krijgt tips omtrent plannen en leerstrategie├źn van een eerstegraads docent.

Je kan er elke maandagmiddag tussen 13.30 en 17.30 uur terecht (uitgezonderd vakanties). Het is een inloop, dus je hoeft er niet om 13.30 uur te zijn.

Weet je niet zeker of dit iets voor je is? Maar ben je wel nieuwsgierig? De eerste keer kan je het kosteloos uit proberen!

Aanmelden en/of meer informatie: stuur een email naar info@abc-studiesucces.nl, of ga naar Facebook en stuur een bericht (www.facebook.com/ABCStudiesucces)

Bij ABC-Studiesucces zit je in een kleine setting, waar je veel persoonlijke aandacht krijgt. Het is niet alleen een plek om je huiswerk te maken, maar ook om begeleid te worden in je planning en je leervaardigheden. Start je week goed op en kom naar ABC-Studiesucces!